Lahden Sos.Dem.Työväenyhdistys ry on Lahden Demareiden suurin paikallisosasto. Yhdistyksen toimintaa ohjaa johtokunta.

Jäsenistö muodostaa toiminnan ytimen ja heille tarjotaan jäsenkokousten, luottamustehtävien ja muiden tapahtumien kautta mahdollisuus poliittiseen keskusteluun, vaikuttamiseen ja aatteelliseen toimintaan. Yhdistyksellä on myös johtokunnan tueksi valittuja luottamuselimiä ja henkilöitä, kuten talousjaosto,  opintovastaava ja nuorisovastaava.

Yhdistyksellä on kaksi sääntömääräistä kokousta vuodessa, kevät- ja syyskokous. Lisäksi järjestetään jäsenkokouksia ja avoimia keskustelutilaisuuksia.

Johtokunta vuonna 2018:

Pekka Komu, puheenjohtaja

s-posti: pekka.komu(at)gmail.com

Sirkku Hildén, varapuheenjohtaja

Neea Similä, sihteeri

Heikki Moilanen

Antti Toijanaho
Kimi Uosukainen
Anneli Viinikka
Minna Lampinen
Emmanouil Tsesmelis
Maria Mäkynen

Johtokunnan kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeudella saa olla mukana Mika Kari, Jarkko Nissinen, Emmi Lainpelto (PLO) ja Roosa Rinne (PLO).