Kutsu ylimääräiseen kokoukseen ti 18.4.2023

KOKOUSKUTSU LAHDEN SOS.-DEM. TYÖVÄENYHDISTYKSEN YLIMÄÄRÄISEEN YHDISTYKSEN KOKOUKSEEN

AIKA:             tiistai 18.4.2023 klo 18.00 alkaen

PAIKKA:       Lahden Demarien toimisto, os. Hämeenkatu 7, Lahti

Tervetuloa tiistaina 18.4. klo 18 alkaen järjestettävään Lahden Sos.-Dem Työväenyhdistyksen ylimääräiseen yhdistyksen kokoukseen! Kokouksessa käsitellään yhdistyksen esitykset piirille puoluekokousedustajiksi sekä ehdotuksiksi puoluevaltuuston jäseniksi.

Kokousaineistot ovat tutustuttavissa ja kokouskahvit tarjolla kokouspaikalla kello 17.30 alkaen. Aiemman kokouksen johdosta paikalle on toivottavaa saapua korkeintaan puoli tuntia ennen alkamisaikaa.

Kokoukseen on toivottavaa ilmoittautua käytännön järjestelyjen johdosta sähköisesti osoitteessa bit.ly/LTYkokous viimeistään sunnuntaihin 16.4.2023 kello 23.59 mennessä. Kokouksen sujuvoittamiseksi esityksistä sekä kiinnostuksesta valittavana olevia tehtäviä kohtaan on toivottavaa ilmoittaa puheenjohtajalle samaan määräaikaan mennessä.

Mikäli sähköinen ilmoittautuminen ei ole mahdollista, kokoukseen voi ilmoittautua myös ensisijaisesti sähköpostitse tai tekstiviestit ja toissijaisesti soittamalla yhdistyksen sihteeri Neea Similälle
(neea.simila[ät]gmail.com).

Tämä kokous kutsu on lähetetty 14.4.2023 sähköpostitse niille jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa puolueen jäsenrekisteriin. Kokouskutsu on julkaistu samana päivänä yhdistyksen internet-sivuilla.


Johtokunnan puolesta,

Kimi Uosukainen
puheenjohtaja